Sijainti

Mikkelin Siilot seisovat ylväästi historiallisten viljasiilojen paikalla. Siilojen sijainti on uniikki – Siilot sijaitsevat aivan Saimaan rantamaisemissa, mutta kaupungin palvelut alkavat kotipihalta. Mikkelin satama avautuu edessä ja torille kävelee parissa minuutissa.

Vaivaton sijainti

Siilojen sijainti kaupungin ytimessä tekee arjesta vaivatonta. Kaikki arjen palvelut, ruokakaupoista pankkipalveluihin, sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä. Sijainti kaupungin ytimessä tekee myös matkailusta helppoa – Siilojen vieressä sijaitsee Mikkelin Matkahuolto, josta pääsee hyppäämään matkalle ympäri Suomen.

Siilojen uusi elämä

Mikkelin Siilot rakennetaan vanhojen viljasiilojen tilalle. Vaikka tyhjät vuodet veivät veronsa viljasiilojen huoneista, niiden persoonallinen ulkonäkö on toiminut suurena inspiraatiota Mikkelin Siiloja rakentaessa. Pyöreät muodot ja korkeuksiin yltävä pilarimainen kokonaisuus varmistavat, että rakennus on tulevaisuudessakin arkkitehtonisesti näyttävä. Kaupungin tunnetuin näky ei siis katoa, sillä uusi rakennus tulee kunnioittamaan sen historiaa ja merkitystä mikkeliläisille.

Mikkelin Valokuvausliike / Erkki Valjakka

Kaikki lähellä

Kulkuyhteydet

Matkahuolto 60m
Rautatieasema 140m
Satama 450m

Ostokset

Mikkelin tori 150m
Kauppakeskus Stella 300 m
Kauppakeskus Akseli 450m
Prisma 1,6km

Terveydenhuolto

Mikkelin I Apteekki 230m
Mehiläinen 280m
Terveystalo 500m
Mikkelin Keskussairaala 600m

Liikunta

Fressi 400m
Fitness24Seven 500m
Hänski 550m
Urski 550m